Tož vitajte!

Z duchovního soudku 2

29. 8. 2007 17:51
Rubrika: Vtipy | Štítky: humor , legrace , vtipy

Jede takhle jeptiška autobusem, na ruce ma sádru. Přisedne si k ní kněz a ptá se:;"Co se vám stalo, sestro?" "Uklouzla jsem ve vaně, otče."Za nimi jedou dva somráci a jeden se ptá druhého:"Ty, vole, co je to vana?." "Nevím, copak jsem katolík?!"

Ke zpovědi přijde žena, která říká, že má hříšné myšlenky:"Když se svléknu a postavím se před zrcadlo, myslím si,že jsem krásná a svůdná."Farář nakoukne do zpovědnice a povídá:"Dcero, to není hřích, to je omyl."

Mnich a jeptiška se vracejí z kostela, když se jim porouchá auto. Vzhledem k tomu, že do jejich vesnice je daleko, jsou nuceni přespat v místním motelu. Vyskytne se však jeden problém - mají jen jeden pokoj volný. Mnich říká:"Sestro, myslím, že za těchto okolností se náš Pán nebude zlobit, když spolu strávíme noc v jedné místnosti. Já si lehnu na gauč a vám nechám postel."Tak jdou spát. O deset minut později se jeptiška ozve:"Otče, mně je hrozná zima." "Dobře, donesu vám ze skříně deku."Za dalších deset minut:"Otče, mně je hrozná zima." "Dobře, donesu vám ze skříně deku."Za dalších deset minut:"Otče, mně je hrozná zima." "Dobře, donesu vám ze skříně deku."Za dalších deset minut:"Otče, mně je hrozná zima. Nemyslím, že by se náš Pán příliš zlobil, kdybychom se pro jednou chovali jako muž a žena." "Asi máte pravdu, sestro... tak si doprčic vstaň sama a vem si ve skříni deku!"

Zobrazeno 1207×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková